MediaWatch

Dansk software ændrer 3D på nettet

Softwaren henvender sig primært til de virksomheder, som benytter visualisering i forbindelse med salg, markedsføring, produktudvikling, brugervejledning samt e-learning, hedder det i en pressemeddelelse.

Virksomhederne får i kraft af softwaren, som er en tilføjelse til de populære 3D-programmer, 3D Studio Max samt Autodesk Viz, mulighed for nemt og hurtigt at visualisere interaktive 3D-modeller samt animation på Internettet.

Blandt mulighederne kan nævnes, at brugeren kan bevæge sig rundt i modellen i real time, produkter med interaktivitet såsom mobiltelefoner nemt kan vises frem samt at brugeren kan interagere med 3D-modeller og afprøve produkter direkte på Internettet.

Softwaren har været under udvikling i tre år, og ifølge TurnTool har interessen været overvældende.

Interesserede kan ved selvsyn afprøve den nye software, samt læse mere om produktet på virksomhedens hjemmeside www.turntool.com

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs