MediaWatch

Online pengespil i kraftig vækst

Fra at have været en af de mere suspekte brancher på Inter-nettet er situationen idag den, at branchen er blevet bredt accepteret. Antallet af annoncer er samtidig øget så markant, at man nu indtager femtepladsen på området for onlinebaseret reklame i USA. Det skriver BBC.

Besøgstallet er fulgt trop, og i takt med at netcasinoer samt bookmakere med flere har flyttet annoncekronerne fra de mere nicheprægede sites til store sites, som Yahoo, har branchen formået at ryste det negative image af sig.

Spil om penge har længe været genstand for en heftig debat i blandt andet USA, og skeptikerne peger i den forbindelse på adskillige problemer forbundet med emnet.

Herunder kan nævnes at unge under 18, som grundet anonymitet og let adgang til spillestederne spiller illegalt, risikoen for at stadig flere, især lavtlønnede, ryger ud i økonomisk uføre samt en stigende grad af ludomani.

Kreditkortselskaberne forsøger via restriktioner at undgå overforbrug, men mange af de onlinebaserede spillesteder lokker modsat med alternative betalingsmetoder.

Flere end to millioner amerikanere spiller idag jævnligt om penge via Internettet.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs