MediaWatch

Alcatel nedjusterer kraftigt

Alcatel kom ud med et tab i fjerde kvartal 2001 på 1,49 milliarder euro (11 milliarder kroner) til sammenligning med et overskud i 2000 på 426 millioner euro (3,2 milliarder kroner), skriver Netavisen Infopaq.

I hele året 2001 fik Alcatel et underskud på 4,96 milliarder euro (36,8 milliarder kroner) mod et forventet tab på 5 milliarder euro (37,1 milliarder kroner).

Salget i perioden endte på 6,8 milliarder euro (51 milliarder kroner) mod 9,7 milliarder euro (72 milliarder kroner) året før.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs