MediaWatch

VIGILANTe-grundlægger atter på banen

Selskabet er ifølge Munkedal blot det første i rækken af sikkerhedsselskaber, og Fortress Group skal derfor fungere som IT-sikkerhedsinkubator for opbygningen af nye selskaber baseret omkring gode idéer inden for IT-sikkerhed.

Han har på basis af sit internationale kendskab til behovet for IT-sikkerhedsydelser indtil flere forretningsidéer undervejs og forventer at to datterselskaber vil se dagens lys i 2002.

Fortress Group vil tage udgangspunkt i kundernes behov og Munkedal forventer, at inkubatoren vil udklække minimum ét nyt selskab om året.

Ulf Munkedal forlod VIGILANTe i sommeren 2001 og blev i den forbindelse afløst af den tidligere Intel-direktør Eric Fullerton.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs