MediaWatch

KPN køber andel i E-Plus

Inden købet af BellSouth-andelen på 22,5 procent ejede KPN 77,5 procent af aktierne i E-Plus, en andel selskabet købte af selvsamme BellSouth tilbage i december 1999. Det skriver Bloomberg.

I overensstemmelse med betingelserne for handlen i '99 betaler KPN den resterende E-Plus-andel med 234,7 millioner nye KPN-aktier.

Handlen øger KPNs nettogæld med omkring 930 millioner euro, men selskabet ønsker ikke at oplyse hvor meget den samlede gæld dermed er oppe på.

Antallet af nye KPN-aktier svarer til at BellSouth fremover har en andel på 9,42 procent af KPN.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs