MediaWatch

MSN Search største søgemaskine i USA

Samtidig har man overhalet Yahoo! Search og indtaget fører-positionen i Australien, Canada, Italien, Spanien, Schweiz samt England.

- Efter e-mail er søgninger den mest udbredte aktivitet på Internettet. Derfor ser vi også MSN Search som en vigtig brik til at gøre MSN til nettets mest brugbare portal.

Vores investeringer i løbende at forbedre MSN Search bærer nu frugt -, siger Jens S. Lernø, Country Manager, MSN Danmark.

MSN har ialt 270 millioner unikke brugere i 34 lande og på 18 sprog. I USA har man nu ialt 36,6 millioner unikke brugere mod Yahoo's 31,9 millioner.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs