MediaWatch

Smuglyt til Grand Prix-sange online

Samtlige DR's medier, tv, radio, internet samt teksttv har fået Grand Prix-feber, og holdet bag den direkte udsendelse arbejder ifølge DR på højtryk for at få alt på plads til selve showet, som løber af stablen lørdag den 9. februar i Cirkus-bygningen i København.

Utålmodige Grand Prix-entusiater behøver dog ikke vente helt til den 9. februar med at få dulmet "feberen", da DR Online's side www.dr.dk/grandprix giver mulighed for at smuglytte til de ti melodier.

De første 10 sekunder af hver melodi kan derfor høres på Internettet allerede fra torsdag den 31. januar, startende med Luna Park og "Sommerregn". Fredag følger så melodi nummer to og så fremdeles. Melodistumperne ledsages af artikler om solisterne bag.

På selve dagen vil tv, radio og Internet samarbejde om at bringe Melodi Grand Prix ud til danskerne.

Sidstnævnte medie vil via DR Online sende live streaming fra showet i Cirkusbygningen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs