MediaWatch

Sense Comm. i topform trods tab

Sense bogfører et tab i fjerde kvartal 2001 på 4,7 millioner norske kroner før skat. Det er en fremgang fra samme periode året før, hvor underskuddet lød på 81,2 millioner norske kroner.

Sense kan også offentliggøre en nedgang i omsætningen i forhold til tredje kvartal 2001 - fra 168,7 millioner til 161,5 millioner norske kroner. Men selskabet tjener gode penge på driften, skriver Dagens Næringsliv.

Samtidig er selskabets kundebase i fjerde kvartal vokset med 9.196 abonnenter, så Sense nu har i alt 237.518 kunder i Norge.

- Vi er godt tlfredse med udviklingen i lønsomhed og antal kunder, og har derigennem bevist at vi har en fungerende forretningsmodel, siger adm. direktør Bjørn Erik Reinseth, Sense, i en kommentar.

Sense købte sidste år kraftigt op blandt norske mobilselskaber. Fra konkursramte Broadband Mobile overtog Sense 20.328 abonnementskunder, fra Carrot Mobil kom 14.000 kunder til, mens 32.491 kunder blev overtaget fra mobilselskabet Site.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs