MediaWatch

Nokia, Motorola i tyrkisk slagsmål

Kravet er, at Uzan-familien betaler tre milliarder dollar, som Motorola og Nokia mener, at tyrkerne har snydt dem for. Det skulle være sket i forbindelse med lån, som mobilproducenterne ydede til familien Uzan til køb af mobiltelefon-udstyr.

Sagen føres i New York og involverer 13 anklager mod den tyrkiske familie, der angiveligt er blandt de fem rigeste i landet. Motorola mener at have krav på to milliarder dollar, mens Nokia har 700 millioner dollar i klemme, skriver FT.com.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs