MediaWatch

Global Crossing i betalingsstandsning

To asiatiske investorer skulle stå klar med en kapitalindsprøjtning på 750 millioner dollar. Det drejer sig om Hong Kong-baserede Hutchison Whampoa og Singapore Technologies Telemedia, der er ø-statens næststørste teleselskab.

Betingelsen er, at det lykkes for Global Crossing at overtale banker og andre kreditorer til at nedskrive selskabets gæld, der står i mere end 12 milliarder dollar, skriver FT.com.

Da internet-boomet var på sit højeste havde Global Crossing en værdi på næsten 50 milliarder dollar. En konkurs i Global Crossing vil være den hidtil største i telesektoren.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs