MediaWatch

Orange åbner nye butikker

Salgsdirektør i Orange, Peter Krogsgaard, har det over-ordnede ansvar for de 27 butikker Orange har i dag og siger, at det handler om teleselskabets synlighed. Han oplyser, at Orange vil åbne flere butikker til næste år og måske også flere i år. Det skriver Jyllands-Posten.
Salgsdirektøren mener ikke, at Orange dermed selv begynder at ligne en udfordrer til de forretningskæder, der sælger Orangeabonnementer- og telefoner, fordi Orangebutikkerne er mere specialiserede.
Orange, TDC og Sonofon har tidligere bebudet et tilskudsstop til mobiltelefoner med tilhørende abonnement, hvorfor en del af butikskædernes incitament til målrettet at forsøge at sælge for eksempel en Orange-telefon forsvinder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs