MediaWatch

Telia, BMG lancerer online musikkanal

Bredbåndskunderne kan fremover gå ind på www.startsidan.telia.se og se deres favoritkunstnere på video. Musikvideoerne vil blive vist i fuldskærms VHS-kvalitet med stereolyd.

Erik Bragg, ansvarlig for Telias Musikkanalen, udtrykker tilfredshed med at kunne tilbyde kunderne en så populær feature som musikvideoer og understreger, at denne service viser, hvilke muligheder der findes via bredbånd.

Startsidan.telia.se skifter inden længe navn til Comhem og tilbyder idag blandt andet indhold såsom shopping, sport, spil, nyheder samt mobil. Tjenesterne er både gratis og betalingsbaserede.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs