MediaWatch

Norsk TV 2, NRK i digitalt samarbejde

Kåre Valebrokk, koncernchef for TV 2, siger, at han af hensyn til NRK ikke ønsker at uddybe sagen nærmere, men blot vil bekræfte at de to selskaber er klar til at danne et fælles selskab. Navnet på det nye selskab bliver efter alt at dømme Norsk Televisjon. Det skriver Dagens Næringsliv.

De to selskaber ønsker via det fælles selskab at sikre samtlige norske husstande adgang til digital-tv og forventer endvidere, at samarbejdet vil bidrage til en hurtig overgang fra analog til digital distribution i det jordbaserede sendenet.

TV 2 og NRK vil på et fælles pressemøde idag, mandag, uddybe det fremtidige samarbejde.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs