MediaWatch

Hi3G: UMTS-net om halvandet år

Mens både TDC, Orange og Telia indtil videre har været tilbageholdende med deres UMTS-investeringer, oplyser nordisk direktør for Hi3G, Chris Bannister, at målet er at blive Danmarks første UMTS-operatør.

Chris Bannister forventer ifølge Børsen, at 98 procent af danskerne vil have skiftet til en 3G-telefon om fire år. Men så hurtigt kommer det næppe til at gå, vurderer Michael Moesgaard Andersen, Andersen Management International.

Chris Bannister oplyser også, at Hi3G søger partnere inden for medie, sport og it i Danmark, så kunderne kan få tilbudt en række tjenester på indholdssiden.

På sportsområdet vil man f.eks. kunne se højdepunkter fra kampe og få ekstra information på sin mobiltelefon.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs