MediaWatch

Stor europæisk interesse for .biz

Som situationen er i dag, er 85 procent af .com-domænerne optaget af amerikanske virksomheder, mens lande-koderne ifølge Vnunet er mest attraktive for europæiske lande.

Men .biz bliver modtaget godt af stort set alle verdens virksomheder, siger Jennie-Marie Idler, der er seniormanager i Europa for domæneregistringsfirmaet Neulevel.

Den største interesse kommer fra små og mellemstore virksomheder, der endnu ikke har haft en chance for at få det bedste navn til deres virksomhed. Foreløbig er 600.000 registreringer for .biz blevet solgt.

Mere fra MediaWatch

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Seneste nyt

Se flere jobs