MediaWatch

Danskerne betaler mest for ADSL

Sammenlignet med Sverige betaler danskerne to tredjedele mere for en hurtig forbindelse. Og selvom for eksempel Deutsche Telekom har hævet prisen, betaler de tyske forbrugere 246 kroner om måneden, mens en ADSL-forbindelse hos TDC koster 335 kroner. Det skriver Jyllands-Posten.
Telia Danmark, Tiscali og Cybercity hører til de selskaber, der alligevel mener, at den nuværende pris på en ADSL-forbindelse er for lav.

Konsulent ved Forbrugerrådet, Anders Hjort Jensen, har svært ved at se logikken i dette og mener, det er en sag, Konkurrencestyrelsen burde kigge nærmere på.

Telestyrelsens direktør, Jørgen Abild Andersen, siger, at situationen er delikat, og at det er styrelsens mål at give kunderne den bedste og billigste løsning.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs