MediaWatch

TV5 utilfreds med kabelbeslutning

Allagui mener, det er paradoksalt, at TV5 fremover kun kan ses via betalingsdekoder, når tv-kanalen netop er den eneste gratis-kanal i udbudet. Han understreger, at kanalen selv betaler Koda-afgift, skriver Børsen.
TDC begrunder beslutningen med, at meget få ser TV5. Men ifølge Gallup er TV5 mere set end BBC World og kun lidt mindre end BBC Prime eller CNN.
Politikerne kræver alsidighed af kabeloperatørerne, men Allagui undrer sig over hvor alsidigheden ligger, når Danmark idag har to sportskanaler, Viasat og Eurosport, og de øvrige sportskanaler som TvDanmark, TV3+, DR og TV2.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs