MediaWatch

Comdex Nordic ramt af mange afbud

Comdex afholdes i Göteborg, men såvel Telia-chef Marianne Nivert som administrerende direktør i Ericsson, Kurt Hellström, har i sidste øjeblik meldt afbud. Det skriver Jyllands-Posten.

Til gengæld markedsfører TDC sig markant, blandt andet ved at lade administrerende direktør Henning Dyremose tale ved ikke færre end tre lejligheder. TDC uddeler endvidere særlige reklame-bæreposer til så mange som 19.000 gæster på Comdex-messen.

67 ud af de i alt 160 udstillere er udenlandske, og blandt disse er danske Navision. Blandt de øvrige udstillere er også sikkerhedsvirksomheden Vigilante og Sifira.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs