MediaWatch

TDC Tele Danmark ruller fibrene ud

Tiltaget åbner op for superbredbånd til virksomheder og institutioner, men officielt vedtages strategien for fordelingen af de nye kobberkabler i hele landet først om en måned eller to, skriver Børsen.
Administrerende direktør Peder Ø. Andersen fra TDC Tele Danmark siger, at udrulningen af kabler i de første områder vil foregå over de næste seks til otte måneder.

Samtidig håber TDC en dag, at kunne tilbyde kunderne superbredbånd, som er omkring 100 gange så hurtigt, som ADSL-forbindelser.

Både hos CyberCity og Netplan ser man VDSL-forbindelser som fjern fremtidsmusik, fordi superbredbånd også kræver enorme investeringer i det bagvedliggende net.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs