MediaWatch

Mobilskærm med pc-rummelighed

MIP, der er på størrelse med en mobiltelefon og ligner hånd-holdte pc'er fra Compaq eller HP, ventes lanceret på GSM World Congress i Cannes i februar. Det skriver Computer-world.
Trods sin ringe størrelse har MIP en skærm, der kan rumme det samme som en almindelig pc-skærm ved hjælp af Micro-display, som er mindre end en centimeter på hver led, men har en opløsning på 800x600.
Skærmen skal holdes op til øjet, der så oplever skærmbilledet som en almindelig skærmstørrelse. Mobiltechs stifter, Christian Zilstorff, fik ideen fra sin Nokia-mobiltelefon med wap.
Med tilslutning af et Bluetooth- eller 802.11b-netkort giver MIP trådløs netadgang. Musestyring sker via en rød trackpoint som hos IBM bærbare.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs