MediaWatch

DRs Rejseholdet sætter ny rekord

73,8 procent af tv-seerne så ifølge Gallup TV-meter Rejseholdet søndag. Umiddelbart efter nytår satte Rejseholdet sin første rekord med 1.885.000 seere. I uge to fulgte 1.884.000 seere med i programmet.

Seerne er ifølge DR også meget begejstrede for det, de ser. På en vurderingsskala, der går til 5,0 har seerne givet Rejseholdet karakteren 4,4.

- Jeg tror ikke, vi har haft så høje seertal på tv-dramatik nogensinde før, siger DR TVs dramachef Ingolf Gabold, der tror, seertallet vil stige endnu mere de kommende uger. Dog ikke mere end 100.000. Så kan vi ikke komme højere op, mener han.

Serien er også ganske populær i Norge, hvor Rejseholdet i gennemsnit har haft 488.000 seere siden starten i september. Sidste uge bød på seerrekord i Norge, hvor 620.000 seere fulgte med.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs