MediaWatch

Telia lancerer standard selskabssnet

De nye netværk er IP-baserede, uden dog at bygge på det offentlige Internet, og har fået navnet PlaNet, hedder det i en pressemeddelelse.

Gesa Helmfrid fra Telia Communications siger, at efter-spørgslen på de færdiglavede selskabsnet er stigende og lover i den forbindelse, at selskabet i fremtiden også vil lancere skræddersyede kundeløsninger.

Dette til trods for at de fleste selskaber vil opdage, at det i mange tilfælde er tilstrækkeligt med et standardnetværk.

Telia's nye netværk kræver ingen teknisk platform hos kunden og teleselskabet sørger endvidere for drift, overvågning samt service.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs