MediaWatch

FDIH holder konference om t-handel

Hvordan opretter man en butik på tv? Hvordan udnyttes konvergensen mellem tv og Internettets styrker? Hvad koster det og hvilke varer vil kunne sælges via tv? Det er nogle af de spørgsmål, som FDIH sætter fokus på med konferencen den 21. februar.

Den finder sted mellem 9.00 og 17.00 hos FDIH, Fabrikmestervej 10, 1437 Kbh. K Prisen er afhængig af tilmeldingen, meddeler FDIH.

Konferencen er et led i oprettelsen af FDIH's nye forum for ITV. ITV forum har til formål at samle aktører og interessenter for de kommercielle muligheder med interaktivt tv til gensidig inspiration, erfaringsudveksling og networking.

Her kan man læse mere om konferencen og tilmelde sig online.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs