MediaWatch

TV3 Norge vil gøre alt for seere

Kanalen er idag, mandag, klar med premieren på realityshowet "Kråkeslottet", og i den forbindelse satser man blandt andet på, at bruge den kønsskifteopererede Desiree Hafstad til at tiltrække de norske seere, skriver Kampanje.

Hafstad siger at hun ikke er nervøs for at blive konfronteret med sit kønsskifte, men håber at få lov til at være med i mere end en uge.

TV3 Norge er kommet svagt fra start i 2002 hvad angår seerandele, men kanalen satser på at realityshowet vil ændre på den situation.

Kråkeslottet sendes seks dage om ugen i de kommende tre måneder.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs