MediaWatch

Dyrere Internet for privatkunder

TDC hævede prisen ved årsskiftet, mens Telia Stofa er klar til at følge trop og varsler prisforhøjelser på 50 procent for bredbånd over kabel-tv. Ifølge administrerende direktør i Tiscali, Peter Bredgaard, er der ingen tvivl om, at priserne stadig er for lave. Det skriver Jyllands-Posten.
Markedsdirektør Martin Lippert, TDC Internet, fastslår, at man følger markedet.

De tre konkurrenter på privatmarkedet, CyberCity, Tiscali og TDC Internet, ser alle ud til at ville gå med op i pris, hvis en af de andre rykker.

Det kan selskaberne gøre uden den store konkurrence, da Orange, Sonofon og Telia ikke sælger bredbånd til private.
Administrerende direktør Søren Støvring-Hallsson, Telia Networks, siger, at selskabet kun går ind på privatmarkedet, hvis omkostningerne kan hentes hjem.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs