MediaWatch

PC-ordning møder skarp kritik

Socialdemokratiet og de Radikale mener ikke, at ordningen vil bringe IT til dem, der har brug for den - nemlig de studerende, arbejdsløse og lavt uddannede, skriver Berlingske Tidende.

165 millioner kroner årligt er hvad den borgerlige regering vil bruge som tilskud til hjemme-PC-ordninger, ligesom man vil yde tilskud til internetforbindelse, så længe den er koblet til arbejdspladsens netværk.

Ifølge socialdemokratisk IT-ordfører, Thomas Adelskov, vil den nye ordning ikke gøre Danmark til en "fremtrædende IT-nation", som statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) ellers kaldte den ved fremlæggelsen.

Heller ikke de Radikales IT-politiske ordfører, Morten Helveg Petersen, er begejstret.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs