MediaWatch

Ny redaktør på P2

Hans Peter Larsen, 55, tiltræder stillingen som redaktør for både P2 Musik & Kultur og den klassiske døgnkanal DR Klassisk på kabel/satellit.

Han kommer fra en stilling som chef for Radio Klassisk, og begyndte tilbage i 1977 som freelancer på P2 og tog sideløbende med radioarbejdet en magisterkonferens i musikvidenskab på Københavns Universitet i 1983.

Siden 1990 har Hans Peter Larsen været chef i DR, først for aftenredaktionen på det daværende P2musik og siden 1999 som chef for Radio Klassisk.

Programchef i Radioens chefredaktion, Jesper Grundwald glæder sig meget til at få Hans Peter Larsen som medlem af chefredaktionen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs