MediaWatch

TDC anklages for fup

Hos Forbrugerstyrelsen fastslås det, at der er tale om et klart brud på god markedsføringsskik, skriver Jyllands-Posten.

Hos den nordjyske fiskegrossist Venmark Fisk, der tidligere har sagt nej til at blive optaget i det nye erhvervsregister, siger Claus Ibsen, at metoden minder lidt om de velkendte numre med uopfordrede tilsendelser af regninger for indrykning af annoncer.

45.000 virksomheder har en annonce i Fagbog Jylland.

Erhvervsregisteret er et supplement til de klassiske emne-inddelte gule sider, hvor virksomhederne listes i alfabetisk rækkefølge.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs