MediaWatch

Xbox og XP redder Microsofts regnskab

Microsoft omsatte for 7,74 milliarder dollar (65 milliarder kroner) i 2. kvartal 2001/02, hvilket er 1,19 milliarder dollar (10 milliarder kroner) mere end samme periode i 2000/01. Det skriver Netavisen Infopaq.

2. anden kvartals resultat på 2,28 milliarder dollar (19 milliarder kroner) blev til gengæld noget lavere end sidste regnskabsårs anden kvartal, 2,62 milliarder dollar (22 milliarder kroner) på grund af diverse sagsanlæg.

- Mens vi er tilfredse med resultatet dette kvartal, er vi samtidig bekymret for tilstanden i den globale økonomi, da vi endnu ikke har set bedring på verdens største markeder, - siger Microsofts finansdirektør, John Connors,

På den baggrund forventer Conners ikke den store vækst i resultatet for det næste halve år.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs