MediaWatch

Apple i fremgang

Omsætningen for kvartalet blev på 1,38 milliarder dollar (11,5 milliarder kroner), hvilket er 37 procent mere end samme kvartal 2000. Det skriver Netavisen Infopaq.

Regnskabet inkluderer en omstrukturering, der har kostet virksomheden 24 millioner dollar (200 millioner kroner), samt en indkomst på 23 millioner dollar (191 millioner kroner) fra investeringer.

- Apple har leveret et solidt kvartalsregnskab og er en af de få virksomheder, der har opnået overskud på computere i denne usikre tid, - siger Apples topchef, Steve Jobs, i en pressemeddelelse.

Apples finansdirektør, Fred Anderson, kalkulerer med et salg på 1,5 milliarder dollar (12,5 milliarder kroner) for første kvartal i år, mens væksten formentlig vil blive det samme som fjerde kvartal 2001.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs