MediaWatch

TVNorge i økonomisk bedring

Ved udgangen af 3. kvartal lå kanalens resultat på et samlet minus af 87 millioner norske kroner, og dermed et samlet tab i 2001 på 110 millioner norske kroner, skriver Kampanje.

Nedgangen blev vendt i 4. kvartal, hvilket blandt andet skyldes kanalens juleudsendelser, som havde høje indtægter og lave udgifter.

TVNorge forbedrede samtidig driftsresultatet betragteligt i 2001, fra et minus på 112 millioner norske kroner i 2000 til minus 76 millioner ved udgangen af året. Tabet før skat i 2000 blev på 139 millioner norske kroner.

Ifølge salgsdirektør i TVNorge, Helge Flemmen, er kanalen i fuld gang med at forbedre omkostninger.

Og som resultat er indtægterne steget støt fra 315 millioner norske kroner i 2000 til mellem 365 og 380 millioner ved årsskiftet 2001/2002.

Flemmen ønsker dog hverken at be- eller afkræfte tallet, men siger at man generelt set er inde i en positiv udvikling.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs