MediaWatch

Mobilt internet vil vokse eksplosivt

I slutningen af 2000 var der omkring 39 millioner mobile internetbrugere på verdensplan, og det tal ventes nu at stige til det 18-dobbelte svarende til rundt regnet 729 millioner i 2005.

Den største koncentration af mobile internetbrugere vil være i Europa, hvor 194 millioner i 2005 vil være på det mobile internet. Idag benytter 7 millioner europæere sig af teknologien.

Antallet af brugere i Nordamerika vil vokse fra 2 til 89 millioner mens det i Latinamerika vil vokse fra 100.000 til 52 millioner.

I den østasiatiske region ventes antallet af mobile internet-brugere at vokse fra 30 millioner brugere idag til 79 millioner brugere i 2005.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs