MediaWatch

Yahoo mister topchef

Selskabet oplyser at Mallet har valgt at træde tilbage for at hellige sig familien og sine forretningsmæssige interesser. Det skriver Financial Times.

Fratrædelsen kommer ikke som den store overraskelse, da Mallet sidste år blev forbigået til den absolutte toppost i Yahoo til fordel for Terry Semel.

Yahoo offentliggjorde i forbindelse med udmeldingen om Mallet's tilbagetrædelse resultatet for 4. kvartal, og overgik i den forbindelse markedets forventning.

Selskabet kom som ventet ud med et nettotab samt markant lavere indtjening på grund af faldet i onlineannonceringen. Tabet blev på ialt 8,7 millioner dollar svarende til 2 cents per aktie.

Resultatet er dog en klar forbedring i forhold til sidste år, hvor tabet blev på 97,8 millioner dollar svarende til 17 cents per aktie.

Trods den kraftige reducering af tabet faldt den samlede omsætning i samme periode fra knap 311 millioner dollar til 189 millioner.

Yahoo udtrykker positive forventninger til fremtiden og forud-siger salg og indtjening på linje med de mest optimistiske analytikere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs