MediaWatch

Hi3G skal vise fodbold i mobilen

Aftalen, der er indgået med det Kirch-ejede sportsrettighedsselskab ISPR, giver Hi3G de eksklusive rettigheder for alle mobile platforme (gsm, umts mv.) fra marts i år til oktober 2005.

- Sport er et af flere områder vi satser på. Vi tror, at kunderne vil sætte pris på at være tæt på favoritholdet via deres mobile terminal, siger Chris Bannister, adm. direktør hos Hi3G til Vision.

Rettighederne gør det bl.a. muligt for Hi3G at vise mål, umiddelbart efter der er blevet scoret, kommentarer, match-sekvenser, målscorere og resultater til selskabets 3G-kunder i Sverige.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs