MediaWatch

E-faktura: Tidligst klar til august

Udviklingen har været mere kompliceret end ventet, fortæller underdirektør i Sydbank, Niels Skylvad, der er med i styre-gruppen for ordren fra de 140 pengeinstitutter, som også tæller Danske Bank og Nordea, skriver Børsen.

Leverandøren SystemForum gik konkurs i efteråret 2001, og ifølge Børsens oplysninger er det nu Ementor, der har opgaven.

Man har efterfølgende arbejdet med den programkode, som SystemForum havde udviklet, og der er indført nye funktioner, hvilket også har forsinket arbejdet, blandt andet girofunktionen.

Oprindeligt skulle E-faktura være et svar til BG Banks e-giro, men efter Danske Banks overtagelse af BG Bank har man ønsket også at kunne håndtere girodelen.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Distributionsselskaber smeltede sammen til én storspiller, Danske Medier klagede til EU over dr.dk, mens TV 2 satte ord på sin Youtube-strategi og flere producenters regnskaber blev lagt frem. Få overblikket over ugens gang i Mediedanmark.

Indslag med Christiane Vejlø: Heartbeats og vejen til overskud

Podcast: Kultur- og podcastmediet Heartbeats tror ikke på brugerbetaling for det digitale medie, der i stedet bygger på sponsorater og reklameproduktion. Men er det overhovedet gangbart? Christiane Vejlø går tæt på en af pionererne på podcastmarkedet i ugens Indslag, hvor Heartbeats stifter og direktør, Le Gammeltoft, er i studiet.

Seneste nyt

Se flere jobs