MediaWatch

Siemens Mobile forlænger garanti

Beslutningen betyder at Siemens Mobile fremover giver forbrugere, der erhverver selskabets produkter, garanti i to år istedet for som nu et år. Garantiforlængelsen gælder også overfor butikker.

- Som en ledende aktør på markedet, er det naturligt for Siemens, at gå forrest i denne sag. Vi står inde for de produkter vi fremstiller, og finder det derfor naturligt, at forlænge garantiperioden -, siger Nordic Customer Care Manager Eli Nielsen fra Siemens Mobile.

Folketinget arbejder i øjeblikket på en ny købelov, der på flere punkter forbedrer forbrugerens interesser.

Herunder er de to vigtigste punkter en forlængelse af forbrugerens klagefrist over mangler til detaillisten (sælgeren) samt bedre rettigheder i forbindelse med forbedringen af mangelfulde varer.

Reglerne gælder for forbrugerkøb, men regulerer ikke forholdet mellem producent og sælger. Alligevel tilbyder Siemens garantiforlængelse på dette punkt.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs