MediaWatch

2M Invest køber halvpart i Growth.dk

- Vi har i 2M Invest erkendt, at udviklingen af de helt unge virksomheder, som er strategisk vigtige for 2M Invest, kræver meget stor systematik og erfaring. I stedet for selv at udvikle dette forretningsområde har vi valgt et partnerskab med Growth.dk, siger Michael Mathiesen fra 2M Invest.

2M Invest forventer således at introducere Growth.dks vækstmodel på en række internationale markeder, hvor 2M Invest i forvejen er etableret.

Aftalen betyder også, at 2M Invest kan investere i Growth.dk-selskaberne Isabella Smith og Homelinc, mens Growth.dk kan investere i selskaberne Cryptico, IT Optima, Amazing Music World og MediaNet Danmark, der alle hører til 2M Invests portefølje.

Lars Kolind vil ved næstkommende generalforsamling sandsynligvis blive indvalgt i 2M Invests bestyrelse, mens Michael Mathiesen indtræder i bestyrelsen for Growth.dk.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs