MediaWatch

Motorola: Ny energikilde til mobilen

Den nye energikilde er, ifølge Motorola, døbt FreeCharge og er udviklet i fælleskab med Freeplay Energy Group. Selskabet lover i den forbindelse, at det fremover er slut med at ærgre sig over et fladt batteri på mobiltelefonen.

FreeCharge er en bærbar selvforsynende energikilde, som tillader mobilbrugeren at fortsætte sine samtaler, selvom batteriet på telefonen er brugt op.

Energikilden fungerer via Freeplay's selvforsynende "trække-op" teknologi eller via DC inputtet i mobiltelefonens egen adapter.

Knap et minuts "optrækning" tillader efterfølgende op til mellem 3 og 5 minutters taletid eller flere timers standby. Jo længere "optrækning" jo mere opladning af mobiltelefonen.

Gary Brandt, direktør i Motorola's Companion Products and Accessories Division, siger følgende om den nye energikilde:

- FreeCharge produktet sikrer vore kunder en udvidet brug af deres mobiltelefon. Vi er nået til den forståelse at kundernes livsstil er væsentligt mere mobil idag end nogensinde før.

Derfor har vi hos Motorola valgt at rette fokus mod at skabe produkter, som er med til at gøre kundernes liv nemmere og deres mobile oplevelse mere pålidelig. -

FreeCharge ventes at være klar i butikkerne i marts og prisen vil ligge i omegnen af 540 kroner.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs