MediaWatch

Nyt realitykoncept fra TV3

Det nye realityshow bygger på samme koncept som Popstars, og gennem ti afsnit følges de håbefulde musikaspiranter på tæt hold frem til en kæmpekoncert med det endelige band, skriver Markedsføring.

Koncerten vil blive vist live på TV3, og det endelige band bliver tæt mandsopdækket efter alle kunsten regler. Herunder kan nævnes hjælp til sangskrivning, styling samt øvetid i et pladestudie med mere.

Programdirektør på TV3, Susanne Teilmann, siger, at realityshowet er skabt ud fra ønsket om mere musik i programfladen, og kanalens ønske kombineres med seernes mulighed for at følge en gruppe menneskers vej mod opfyldelsen af deres drømme.

Efter at have fået hjælp til alle de indledende manøvrer, er det op til bandet selv at komme videre. Og Teilmann lover i den forbindelse, at intet er tilrettelagt på forhånd bortset fra at TV3 hjælper med en professionel manager.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs