MediaWatch

Sikkerhedsportal: Aldrig mere virus!

- Danske virksomheder har længe måttet bøje sig overfor virusangreb og følgerne af dette. Derfor har Securityport søgt efter en samarbejdspartner på området, som kan tilbyde et sikkert og effektivt system mod virus-, siger Moussa Riffi fra Securityport.

Valget er faldet på Messagelabs, hvilket ifølge Riffi ikke er nogen tilfældighed, da selskabet har udviklet et system som sikrer 100 procent mod virus. Systemet hedder SkyScan AV.

SkyScan er i princippet ret enkelt og meget effektivt. Der skal ikke installeres software eller anskaffes ny hardware. Alle e-mails sendes og modtages via Messagelabs, som scanner samtlige e-mails der er til og fra kunden.

Hvis systemet opdager en virus stoppes mailen, og både kunde og afsender modtager en meddelelse herom. Processen dækker over fire scanninger, hvilket sker på blot 1,2 sekunder og dermed uden mærkbar forsinkelse.

SkyScan AV benyttes idag blandt andet af verdens største mobilselskab Vodafone, Fujitsu, MTV Europe med flere.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs