MediaWatch

Bertelsmann/Telefónica ser på Endemol

Bertelsmann, der inden længe får knap 84 milliarder kroner at gøre godt med i forbindelse med salget af aktiverne i AOL Europe, er i øjeblikket på udkig efter billige aktiver i medieverdenen, skriver Financial Times.

Og det er i den forbindelse, at selskabet har rettet henvendelse til Telefónica for at høre om det spanske selskab er interesseret i et frasalg.

Ifølge kilder tæt på de to selskaber er samtalerne dog foreløbigt gået i stå over prisen, og et eventuelt gennembrud ventes derfor ikke i den nærmeste fremtid.

Bertelsmann ønsker ikke at kommentere disse oplysninger, mens Telefónica fastholder at selskabet ikke ser nogen grund til at sælge en sund forretning som Endemol.

Endemol leverer idag en betydelig del af indhold til det Bertelsmann-kontrollerede RTL's 23 tv-kanaler, og den tyske mediegigant mener derfor, at det hollandske selskab vil være et givtigt aktiv.

Iagttagere mener at prisen på Endemol bør være væsentligt lavere end de knap 39 milliarder kroner, Telefónica i sin tid betalte for det hollandske selskab.

Mere fra MediaWatch

Top 20: To premierer strøg til tops

En sæsonpremiere på DR1 og en programpremiere på TV 2 trak flest seere til flow-tv i sidste uge, mens DR's seneste søndagsdrama havde det sværere.

Seneste nyt

Se flere jobs