MediaWatch

TDC og banker fælles om mikrobetaling

Udviklingssamarbejdet sker via selskabet Content Billing A/S, hvor de to banker og TDC hver især vil eje knap en fjerdedel, mens de øvrige pengeinstitutter vil eje den resterende andel.

-Udviklingen af et brugervenligt, sikkert og alment tilgængeligt mikrobetalingssystem er alfa og omega fremover i udviklingen af tjenester og indhold på Internet- og mobilnet.

Mikrobetaling vil gøre indholdet på både Internet og det mobile net mere kvalificeret og spændende for brugerne. Derfor er TDC selvfølgelig meget interesseret i at være med til at udvikle et sådant system-, siger Frank Olesen, vicedirektør i TDC.

Det nye betalingssystem ventes at være klar i april, og der vil blive tale om en bred løsning, som fungerer uafhængigt af, hvilken bank, teleoperatør og internetudbyder, kunden er tilknyttet.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs