MediaWatch

TDC og banker fælles om mikrobetaling

Udviklingssamarbejdet sker via selskabet Content Billing A/S, hvor de to banker og TDC hver især vil eje knap en fjerdedel, mens de øvrige pengeinstitutter vil eje den resterende andel.

-Udviklingen af et brugervenligt, sikkert og alment tilgængeligt mikrobetalingssystem er alfa og omega fremover i udviklingen af tjenester og indhold på Internet- og mobilnet.

Mikrobetaling vil gøre indholdet på både Internet og det mobile net mere kvalificeret og spændende for brugerne. Derfor er TDC selvfølgelig meget interesseret i at være med til at udvikle et sådant system-, siger Frank Olesen, vicedirektør i TDC.

Det nye betalingssystem ventes at være klar i april, og der vil blive tale om en bred løsning, som fungerer uafhængigt af, hvilken bank, teleoperatør og internetudbyder, kunden er tilknyttet.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs