MediaWatch

Nye tv-kanaler i nettet af to omgange

Den nye danske sportskanal, Viasat Sport, blev som planlagt lagt i kabelnettet den 1. januar, på den kanalplads hvor TV6/National Geographic Channel/CNBC/Playboy TV hidtil har sendt fra.

Årets første dag bød også på opstarten af filmkanalen Hallmark samt børnekanalen Fox Kids. De to kanaler deler nu den kanalplads, som Bio+ havde frem til og med årsskiftet.

Næste ændring finder sted imorgen, torsdag den 3. januar, hvor musikkanalen VH1 bliver lagt i nettet. Det sker samtidig med at dokumentarkanalen National Geographic Channel udvider sendetiden til fremover også at omfatte aftenen.

Endelig kommer ØnskeKanalen tilbage. ØnskeKanalen er TDC Kabel TV's kanal, der viser skiftende tv-kanaler i kortere eller længere perioder.

Ud over de nye kanaler, og dem der forsvinder, er der enkelte kanaler som får ny kanalplads. Endelig sker der mindre lokale ændringer i de enkelte amter.

På radiosiden vender den klassiske tyske radiokanal, Klassik, tilbage mens to nye danske radiokanaler vil blive lagt i nettet på et senere tidspunkt. Den 7. januar går Jazz Gold i luften, mens Nyhedsradion 24/7 er klar den 14. januar.

Samlige ændringer gælder TDC Kabel TV's landsdækkende net, og derfor berører ændringerne ikke automatisk de antenne- og boligforeninger TDC Kabel TV leverer tv-signaler til.

Ændringerne i de enkelte amter kan ses på www.oncable.dk.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Børsen undersøger mulig coronasnyd i egne rækker, lovforslag om ændring i ophavsretten debatteres og der er landet et væld af rapporter om mediers vilkår. Få overblik over ugens vigtigste begivenheder i Mediedanmark her.

Seneste nyt

Se flere jobs