MediaWatch

Vivendi Universal jagter teleselskaber

Selskabet fører i øjeblikket forhandlinger med en række investorer i et forsøg på at skabe den fornødne kapital til opkøbsplanen, der er døbt " Operation Phoenix", skriver Europemedia.

Vivendi Universal er i særdeleshed ude efter det tjekkiske teleselskab, Czech Telecom, og et eventuelt bud ventes at kunne beløbe sig til i omegnen af 16,5 milliarder kroner.

For at finansiere et opkøb af det tjekkiske selskab kan mulige frasalg af Vivendi Universals polske og ungarske aktiver komme på tale. Kilder betegner planen som meget kompleks.

Deutsche Telekom og France Telecom skal efter sigende også være interesseret i det tjekkiske teleselskab, men en betydelig gældsbyrde har indtil nu sat en midlertidig stopper for de to telegiganters ekspansion.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs