MediaWatch

Annonceindtægt på nettet stabiliseret

FDIM oplyser at de samlede indtægter for årets andet kvartal nåede op på 46,9 millioner kroner, hvilket svarer til en beskeden stigning på 0,1 millioner kroner i forhold til sidste kvartal.

Sammenlignet med samme resultat sidste år er der dog tale om et markant fald, da omsætningen dengang nåede op over 70 millioner kroner. FDIM mener dog, at markedet har stabiliseret sig efter de foregående perioders store udsving.

FDIM forudser en sund udvikling for annoncemarkedet, men tager højde for at sidste måneds terrorangreb skaber usikkerhed omkring den generelle økonomi, hvilket kan have en negativ effekt på Internettets annoncemarked.

Markedsstatistikken bygger på omsætningstal fra 77 procent af internet medievirksomhederne i Danmark. De resterende 23 procent indgår i statistikken med en estimeret omsætning.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs