MediaWatch

Adcore nærmer sig konkursen

Adcores plan om at undgå konkurs via en nyemission kan vise sig særdeles besværlig efter offentliggørelsen af sidste uges negative regnskab, skriver Dagens Industri.

Selskabet kom i den forbindelse ud med et tab på godt 1,5 milliarder kroner og reaktionen er ikke udeblevet. Analytikere over en bred kam, herunder Danske Securities, opfordrer til frasalg og investorerne ser ud til at følge trop.

Alene igår faldt Adcore-aktien med en fjerdedel i værdi og handles dermed i et niveau omkring 55 øre. Indtil flere analytikere stiller sig stærkt tvivlende om, hvorvidt selskabet formår at overleve.

En nyemission er essentiel for at undgå konkursen, og selskabet har derfor indkaldt til ekstraordinært aktionærmøde for at drøfte muligheden for udstedelsen af 450 millioner nye aktier, der samlet skal indbringe omkring 240 millioner kroner.

Ifølge administrerende direktør Ole Oftedal har Adcore i øjeblikket knap 40 millioner kroner at gøre godt med.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs