MediaWatch

TDC fastholder forventninger

Samlet set endte resultatet før finansielle poster, skat, af- og nedskrivninger (EBITDA) på 2,9 milliarder kroner. Bundlinjemæssigt set giver det et resultat efter skat på 131 millioner kroner.

Nettoomsætningen steg til 12.9 milliarder kroner, hvilket svarer til 18 procent. TDC's samlede kundebase steg med 37 procent til 13,7 millioner kroner.
På udlandssiden endte det således, at det schweiziske selskab TDC Switzerland opnåede et EBITDA, der var bedre end forventet. I Tyskland undersøger TDC i øjeblikket forskellige strategiske muligheder, der kan lede frem til et helt eller delvist frasalg af Talkline.

TDC er i øvrigt her til morgen blevet tilbageført fra Fondsbørsens observationsliste. Selskabet har befundet sig på denne liste siden fusionsrygterne med svenske Telia, norske Telenor samt finske Sonera tog fart i slutningen af maj.

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs