MediaWatch

Vision til salg for én krone

Ud af en omsætning i 2000 på 40 millioner kroner havde Vision et underskud på 15 millioner kroner. Internetfirmaet Spray, der ejer 80 procent af Vision, har siden forsøgt at skille sig af med selskabet, skriver digitoday.

Men trods prisen på blot én krone, har ingen interesserede købere endnu meldt sig. Stifter og chefredaktør hos Vision, Pontus Forsström, siger dog, at han ikke er særligt bekymret for fremtiden, efter at selskabet har skåret kraftigt ned i april i år.

- Finansieringen i efteråret og et stykke af næste år er sikret, og jeg har absolut tro på, at også driften snart går i plus efter nedskæringene, siger han.

Vision består af en internetavis og en tabloidavis - begge under navnet Vision. Derudover har Vision et nyhedsbrev (Etermedia), en nyhedsagent (Agent25) samt et nyhedsbureau (25timmar).

Mere fra MediaWatch

Tidligere Loud-direktør lancerer nyhedspodcast

Pengene til lanceringen af projektet er de tre måneders løn, som Rasmus Mark Pedersen fik efter at være blevet fyret fra det tidligere Radio Loud. Om et halvt år skal podcasten have økonomi til at ansætte flere medarbejdere.

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs