MediaWatch

Yahoo taber millioner uden panik

Den totale omsætning i kvartalet var på 182 millioner dollar. Samme periode sidste år havde selskabet en omsætning på 273 millioner dollar og en nettoindtjening på 53 millioner dollar.

Til gengæld oplever Yahoo en stadig tilstrømning af nye brugere. Antallet af unikke besøgende på portalen voksede til 200 millioner i løbet af juni i år sammenlignet med 156 millioner samme periode året før.

Samtidig havde selskabet 71 millioner aktive registrerede medlemmer, der loggede på portalens tjenester.

- Jeg er helt overbevist om, at Yahoo har et virkelig stærkt fundament at bygge videre på. Der er en kæmpe økonomisk og strategisk mulighed forbundet med vores enorme kundebase, siger Terry Semel, bestyrelsesformand hos Yahoo.

Walter Price Jr., der er porteføljemanager hos Dresdner RCM Global Investors er ikke helt uenig:

- Set i forhold til DoubleClicks regnskab for andet kvartal, så ser Yahoos resultater rigtig pæne ud, siger Price til Bloomberg.

I Europa steg Yahoos trafik til mere end 2 milliarder sidevisninger i juni måned 2001. 38 millioner unikke brugere fra Vesteuropa besøgte Yahoo-netværket i løbet af juni 2001.

Yahoo ligger på top 3 for de bedst kendte Internet varemærker i Storbritannien & Irland, Frankrig, Tyskland, Spanien, Italien og Danmark.

Samtidig med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet meddeler Yahoo Europe, at selskabet har udnævnt Mark Opzoomer til adm. direktør og Regional Vice President for Yahoo Europe. Han tiltræder stillingen til september.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs