MediaWatch

Big Brother 2 live på nettet

Dramatiske sekvenser, som når deltagerne stemmer om, hvem der skal forlade BB-huset, vil RealNetworks dog først vise efter tv-transmissionerne.

Live-udsendelserne bliver tilgængelige via RealNetworks GoldPass-abonnement, hvor brugerne har adgang til sport, musik og underholdning på webben, skriver Reuters.

Efter en gratis prøve-periode skal abonnenterne betale 20 dollar for at have fortsat adgang til Big Brother-udsendelserne. Eller også skal de blive abonnenter på GoldPass-tjenesten.

Aftalen med CBS betyder, at RealNetworks får mulighed for at udvide sit oprindelige område med at lave video- og audio-software til nu at tilbyde indholdstjenester.

RealNetworks håber på, at BB-udsendelserne får flere brugere til at tilmelde sig GoldPass-tjenesten, som i slutningen af marts havde omkring 200.000 abonnenter.

- Vi synes, at vores ide om, at brugerne gerne vil betale for kvalitetsindhold, har vist sig at være rigtig, siger Mark Hall, vice president hos RealNetworks.

- Vi er absolut interesserede i samarbejde med CBS og andre aktører, så vi kan skabe nye tilbud, der går bag om populære primetime-shows og tilbyder seerne noget ekstra. Der er enorm interesse for disse shows udover primetime-tv-transmissionen. Mange seere vil gerne grave et spadestik dybere, end tv-formatet tillader, tilføjer han.

Mere fra MediaWatch

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs